MY WAY
NEXI BUSINESS ACCOUNT

Dobro došli u društvo zadovoljnih korisnika 3,5 milijardi Visa kartica!

Bogato iskustvo i entuzijazam temelj su kvalitete i pogodnosti koje Vam pružaju Premium Visa kartice. 

 

Što trebate znati o Premium Visa karticama

PIN je bitan

Važno je da zapamtite svoj PIN jer Vam je potreban za aktivaciju Vaše Premium Visa kartice, autorizaciju troškova na prodajnom mjestu te podizanje gotovog novca na bankomatu. Za beskontaktno plaćanje na prodajnom mjestu iznosa do 40 eura dovoljno je prisloniti karticu na POS uređaj, a iznos veći od 40 eura potrebno je dodatno potvrditi PIN-om. Limit do 40 eura podržan je na POS uređajima u RH, dok u inozemstvu može varirati. Radi Vaše dodatne sigurnosti u pojedinim situacijama beskontaktnu transakciju ćete trebati potvrditi PIN-om i za manje iznose.

Ako ste PIN izgubili ili zaboravili, na Vaš zahtjev u bilo kojem trenutku izdat ćemo Vam novi, a ako želite, PIN možete promijeniti na bilo kojem bankomatu Privredne banke Zagreb.  

 

Aktivacija kartice

Za aktivaciju Premium Visa kartice prvu transakciju trebate napraviti koristeći PIN i čip (umetanjem kartice u POS uređaj), na bilo kojem prodajnom mjestu ili bankomatu (odabirom funkcije „upit u stanje“ ili „podizanje gotovine“).

MyWay usluga

MyWay usluga s nizom funkcionalnosti za korisnike Premium Visa kartica dostupna je kao MyWay mobilna i MyWay web aplikacija. Putem ove usluge možete pregledavati i ispisivati račune iz prethodnih razdoblja te pregledati nefakturirane troškove, promijeniti osobne podatke i dobiti uvid u stanje Premium Rewards bodova kao i aktivirati uslugu E-račun te umjesto papirnog računa mjesečni račun dobivati na svoju e-mail adresu. MyWay mobilna aplikacija sadrži i mToken koji Vam je neophodan za autorizaciju transakcija na online prodajnim mjestima koja su u 3-D Secure sustavu. Registrirajte se za MyWay uslugu na našim internetskim stranicama ili besplatno preuzmite MyWay aplikaciju na Google Playu, App Storeu ili Huawei AppGalleryju.


Beskontaktno plaćanje

PBZ Card Premium Visa kartice imaju mogućnost beskontaktnog plaćanja, što svaku kupnju čini bržom i maksimalno sigurnom. Za kupnju do 40 eura dovoljno je prisloniti karticu POS uređaju, dok je kupnju iznad 40 eura potrebno dodatno potvrditi PIN-om.

Limit do 40 eura podržan je na POS uređajima u RH, dok u inozemstvu može varirati. Radi Vaše dodatne sigurnosti u pojedinim situacijama beskontaktnu transakciju ćete trebati potvrditi PIN-om i za manje iznose.

 

Prihvaćenost kartice

PBZ Card Premium Visa kartice možete koristiti u cijelom svijetu na 91 milijun prodajnih mjesta i 2,7 milijuna bankomata.

Premium Visa kartica - pogodnosti

Premium Visa kartice donose Vam niz pogodnosti kao što su potrošnja bez unaprijed ograničenog iznosa, obročna otplata bez kamata i naknada, krediti s otplatom putem kartice, program nagrađivanja, posebne pogodnosti i popusti za korisnike kartica na odabranim prodajnim mjestima, osiguranja i drugo.

Uz to možete uživati u najboljoj prihvaćenosti u zemlji i svijetu, visokim sigurnosnim standardima i suvremenim tehnologijama plaćanja te kvaliteti kartičnih usluga i benefita.

 

Važna napomena:

Premium Visa kartice dostupne su klijentima svih banaka, bez obzira na banku u kojoj imaju otvoren račun!

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Pitajte nas Kontakti

Kontakti

Kontakti
Korisnici premium Visa kartica

Korisnici premium Visa kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu podataka

Službenik za zaštitu podataka

Korisnici premium Visa kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra:

od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati
subotom od 8 do 16 sati

Pitajte nas!
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

Ugovaranje prihvaćanja kartica – PBZ Card d.o.o.


01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška – Nexi Croatia d.o.o.


01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija – Nexi Croatia d.o.o.


01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr

Web: Media centar

Službenik za zaštitu podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

zop@pbzcard.hr