MY WAY
NEXI BUSINESS ACCOUNT

Visa kartica sa srcem

Ispunite pristupnicu

Financijske pogodnosti

Online usluge

Sigurnost i osiguranje

Dodatne informacije

 • Postanite korisnik Premium Visa Gold kartice bez plaćanja upisnine i uz 50 % popusta na redovnu članarinu (dostupnu na  www.pbzcard.hr), za prvu godinu korištenja! Pogodnost vrijedi za pristupnice primljene od 15. 3. do 14. 7. 2024. Pogodnost bez plaćanja upisnine primjenjuje se za pristupnice primljene od 16. 2. 2024.
 • Potrošnja bez unaprijed određenog limita.
 • Obročna otplata do 36 rata bez kamata i naknada na odabranim prodajnim mjestima diljem Hrvatske.
 • Pristup gotovom novcu od 2,7 milijuna bankomata u Hrvatskoj i svijetu. Visa karticom sa srcem možete podići do 200 eura u razdoblju od 30 dana na bankomatima i u poslovnicama Privredne banke Zagreb te u istom razdoblju na bankomatima u inozemstvu možete podići do 600 eura, uz proviziju od 5,5% ili minimalno 3,98 eura.
 • Uz PBZ potrošački kredit putem Visa kartice sa srcem kupuje se jednostavno: bez jamaca i bez učešća. Kredit možete otplatiti na 24 do 60 mjeseci (kamatna stopa iznosi 6,85%, a EKS je 7,58%)*. Saznajte više!
  * Navedeni EKS primjenjuje se na rok otplate od 24 mjeseca.
  * PRIVREMENA NEMOGUĆNOST KORIŠTENJA POTROŠAČKIH KREDITA
 • Ugovorna terećenja bez naknade.
 • Više o Visa kartici sa srcem i njenom humanitarnom karakteru saznajte ovdje.
 • MyWay usluga omogućuje pregled i ispis računa iz prethodnih razdoblja te uvid u  nefakturirane troškove kao i promjenu osobnih podataka. Putem ove usluge moguće je aktivirati mToken koji Vam je neophodan za autorizaciju transakcija na online prodajnim mjestima koja su u 3-D Secure sustavu. Registrirajte se na našim internetskim stranicama ili besplatno preuzmite MyWay aplikaciju na App Storeu ili Google Playu. Putem MyWay usluge možete aktivirati i E-račun uslugu.
 • E-račun je digitalna usluga PBZ Carda, kojom korisnik umjesto papirnatih računa poštom za odabranu karticu ili kartice dobiva mjesečni račun na prijavljenu e-mail adresu. Usluga E-račun dostupna je, bez posebne naknade, osnovnim korisnicima Premium Visa Platinum
 • Pretraživač bankomata je online usluga koja omogućuje lociranje bankomata po cijelom svijetu na kojima je omogućen pristup gotovom novcu putem Premium Visa kartica.
 • E-info usluga Vam omogućuje da po osobnim karticama dobivate ažurne SMS informacije o stanju potrošnje te e-mail obavijesti o pogodnostima i akcijama kod naših partnera.
 • Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) - kao korisnik Visa kartice sa srcem osigurani ste do 2.500 eura za slučaj smrti uslijed nezgode. Saznajte više!
 • Visa Secure usluga bazirana je i razvijena na 3-D Secure modelu, globalnom standardu za provjeru autentičnosti kupaca u sustavu sigurnih internetskih transakcija.
 • Od svake kupnje Visa karticom sa srcem bez obzira na iznos i prodajno mjesto, PBZ Grupa će donirati 10 centi (od toga će 5 centi biti raspoređeno za projekte „Srcem za djecu s malignim bolestima” i „Pomozimo oboljelima od rijetkih bolesti” Ministarstva zdravstva a drugih 5 centi za projekt „Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi” Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike). Više na cinimdobro.hr.
 • Jednostavno do dodatne kartice za članove Vaše obitelji starije od 16 godina.
 • Visa karticu sa srcem možete koristiti u cijelom svijetu na 91 milijun prodajnih mjesta i 2,7 milijuna bankomata.
 • Izrada zamjenske kartice - ako karticu izgubite, oštetite ili Vam je ukradu na Vaš zahtjev dostavit ćemo Vam novu karticu u najkraćem mogućem roku.
 • Iznos upisnine, članarine i ostalih naknada možete provjeriti u važećem Cjeniku.

 

PRISTUPNICA
DODATNA PRISTUPNICA
UVODNE INFORMACIJE – 1.10.2020.
OPĆI UVJETI ZA OSOBNE KARTICE – 1.1.2023.
INFORMACIJA O PRERAČUNU INO TRANSAKCIJE – 1.1.2023.
INFORMACIJA O POSTUPANJU U SLUČAJU NEUREDNOG ISPUNJAVANJA OBVEZA – 1.1.2023.
OPĆI UVJETI ZA OSOBNE KARTICE (PROČIŠĆENI TEKST)
DOPUNA OPĆIH UVJETA ZA OSOBNE KARTICE OD 16. 9. 2022.
CJENIK ZA OSOBNE KARTICE – 1.2.2024.

U slučaju potrebe za ažuriranjem dokumentacije u svrhu ispunjavanja zakonske obveze te dostavljanja iste, dostupni su obrasci na hrvatskom i engleskom jeziku.

Želite li kao osnovni korisnik osobne kartice dati punomoć trećem ili dodatnom korisniku da može dobiti uvid u vaše osobne podatke te tražiti njihov ispravak i izmjenu, možete to učiniti putem obrasca koji se nalazi ovdje. Ispunjeni obrazac nam pošaljite putem web forme.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Pitajte nas Kontakti

Kontakti

Kontakti
Korisnici premium Visa kartica

Korisnici premium Visa kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu podataka

Službenik za zaštitu podataka

Korisnici premium Visa kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra:

od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati
subotom od 8 do 16 sati

Pitajte nas!
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

Ugovaranje prihvaćanja kartica – PBZ Card d.o.o.


01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška – Nexi Croatia d.o.o.


01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija – Nexi Croatia d.o.o.


01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr

Web: Media centar

Službenik za zaštitu podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

zop@pbzcard.hr