MY WAY
NEXI BUSINESS ACCOUNT

Visa Business Platinum

Ispunite pristupnicu

Financijske pogodnosti

Sigurnost i osiguranje

Program nagrađivanja

Online usluge

Dodatne informacije

 • Potrošnja bez unaprijed određenog limita.
 • Financijska evidencija: plaćanje Visa Business Platinum karticom predstavlja bezgotovinski način plaćanja, koji je preduvjet za dobivanje bezgotovinskog računa. Pri svakom korištenju kartice zatražite od prodajnog mjesta bezgotovinski račun R-1, koji će Vam omogućiti da porez po ulaznim računima knjižite u pretporez.
 • Obročna otplata do 36 rata bez kamata i naknada na odabranim prodajnim mjestima diljem Hrvatske.
 • Pristup gotovom novcu od 2,7 milijuna bankomata u Hrvatskoj i svijetu. Visa Business Platinum karticom u Hrvatskoj možete podići do 300 eura u razdoblju od 30 dana u PBZ poslovnicama (uz osobni dokument), na bankomatima (uz PIN) te u inozemstvu na bankomatima do 1.200 eura u razdoblju od 30 dana. Naknada za podizanje gotovine je 5,5% (minimalno 3,98 eura).
 • Kredit za kupnju roba i usluga s otplatom putem Visa Business Platinum kartice, kreditne linije Privredne banke Zagreb d.d. na odabranim prodajnim mjestima omogućuje veće kupnje, a u roku u nekoliko minuta i bez ikakve dodatne dokumentacije. Korištenjem kredita ostvarujete pravo pretporeza, a kamate se porezno priznaju kao rashod poduzeća.
 • Ugovorna terećenja bez naknade.
 • Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) - kao korisnik Visa Business Platinum kartice osigurani ste do 8.000 eura za slučaj trajnog invaliditeta uslijed nezgode, bez samopridržaja; do 4.000 eura za slučaj smrti uslijed nesretnog slučaja (nezgode). Saznajte više!
 • Paket putnog osiguranja u međunarodnom zrakoplovnom prijevozu (ako je zrakoplovna karta plaćena karticom): za trajni gubitak prtljage u zrakoplovnom prijevozu 530,89 eura, za kašnjenje prtljage u zrakoplovnom prijevozu više od 6 sati 265,45 eura, za kašnjenje leta više od 4 sata 66,36 eura, za slučaj nužne medicinske pomoći u inozemstvu do godišnjeg limita od 2.488,55 eura po osiguraniku po osigurateljnoj godini.
 • Visa Secure usluga bazirana je i razvijena na 3-D Secure modelu, globalnom standardu za provjeru autentičnosti kupaca u sustavu sigurnih internetskih transakcija.
 • Premium Rewards – uz osobnu Premium Visa karticu
  Kao osnovni sudionik, u Program možete pridružiti i poslovnu karticu koja glasi na Vaše ime, ako ste prilikom prijave za to ishodili suglasnost tvrtke u kojoj radite. Potrebno je samo poslati nam dopis o pridruživanju na broj faksa 01/ 636 33 62 ili e-mailom na premium.rewards@pbzcard.hr.
 • Premium Rewards je program nagrađivanja, u kojem putem redovne potrošnje i urednog plaćanja računa sakupljate nagradne bodove u omjeru 0,13 eura = 1 bod. Bodove možete zamijeniti za robu i usluge po svom izboru, uz neograničeno vrijeme za odabir, jer Premium Rewards bodovi nikada ne zastarijevaju. Prva godina sudjelovanja je bez naknade, a godišnja naknada za sljedeće godine sudjelovanja iznosi 15,93 eura. Saznajte više na premiumrewards.hr.
 • MyWay usluga (mobilna i web aplikacija) omogućuje:
  • pregled i ispis računa iz prethodnih razdoblja te nefakturiranih troškova – ovdje provjerite kako
  • promjenu osobnih podataka
  • odobravanje online kupnji uz korištenje MyWay mTokena
  • aktiviranje usluge E-račun i druge funkcionalnosti

  Registrirajte se na našim internetskim stranicama ili besplatno preuzmite MyWay aplikaciju na App Storeu, Google Playu ili Huawei AppGalleryu.

 • Pretraživač bankomata je online usluga koja omogućava lociranje bankomata po cijelom svijetu na kojima je omogućen pristup gotovom novcu putem Premium Visa kartica.
 • E-info usluga Vam omogućuje da po osobnim karticama dobivate ažurne SMS informacije o stanju potrošnje i Premium Rewards bodova, ako ste član Programa te e-mail obavijesti o pogodnostima i akcijama kod naših partnera.

 

 • Jednostavno do dodatne kartice za članove Vaše firme.
 • Visa Business Platinum karticu možete koristiti u cijelom svijetu na 91 milijun prodajnih mjesta i 2,7 milijuna bankomata.
 • Izrada zamjenske kartice - ako karticu izgubite, oštetite ili Vam je ukradu na Vaš zahtjev dostavit ćemo Vam novu karticu u najkraćem mogućem roku.
 • Mjesečna specifikacija troškova za svakog dodatnog korisnika.
 • R1 za sve naknade koje zaračunava PBZ Card.
 • Bez plaćanja upisnine, a iznos članarine i ostalih naknada možete provjeriti u važećem Cjeniku.
PRISTUPNICA
DODATNA PRISTUPNICA
OPĆI UVJETI ZA POSLOVNE KARTICE – 1.1.2023.
OPĆI UVJETI ZA REGISTRACIJU I KORIŠTENJE VIRTUALNE KARTICE
UVODNE INFORMACIJE – 1.10.2020.
INFORMACIJA O PRERAČUNU INO TRANSAKCIJE – 1.1.2023.
INFORMACIJA O POSTUPANJU U SLUČAJU NEUREDNOG ISPUNJAVANJA OBVEZA – 1.1.2023.
CJENIK ZA POSLOVNE KARTICE – 1.2.2024.

U slučaju potrebe za ažuriranjem dokumentacije u svrhu ispunjavanja zakonske obveze te dostavljanja iste, dostupni su obrasci na hrvatskom i engleskom jeziku.

Želite li kao osnovni korisnik poslovne kartice dati punomoć trećem ili dodatnom korisniku za ispravak i izmjenu statusnih podataka i za uvid u potrošnju po kartici, možete to učiniti putem obrasca koji se nalazi ovdje. Ispunjeni obrazac nam pošaljite putem web forme.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Pitajte nas Kontakti

Kontakti

Kontakti
Korisnici premium Visa kartica

Korisnici premium Visa kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu podataka

Službenik za zaštitu podataka

Korisnici premium Visa kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra:

od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati
subotom od 8 do 16 sati

Pitajte nas!
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

Ugovaranje prihvaćanja kartica – PBZ Card d.o.o.


01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška – Nexi Croatia d.o.o.


01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija – Nexi Croatia d.o.o.


01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr

Web: Media centar

Službenik za zaštitu podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

zop@pbzcard.hr