MY WAY
NEXI BUSINESS ACCOUNT

Visa kartica za obrtnike

Ispunite pristupnicu

Financijske pogodnosti

Dodatne pogodnosti

PBZ Sinergo 2.0 paketi

Sigurnost i osiguranje

Programi nagrađivanja

Online usluge

 • Limit potrošnje do 13.300 eura.
 • Mogućnost ograničenja limita potrošnje po svakom korisniku kartice.
 • Financijska evidencija: pri svakom korištenju kartice zatražite od prodajnog mjesta bezgotovinski račun R-1 koji će Vam omogućiti da porez po ulaznom računu knjižite u pretporez.
 • Mjesečna specifikacija troškova za svakog dodatnog korisnika.
 • Obročna otplata do 36 rata bez kamata i naknada na odabranim prodajnim mjestima diljem Hrvatske.
 • Pristup gotovom novcu na 2,7 milijuna bankomata u Hrvatskoj i svijetu. Visa karticom za obrtnike u Hrvatskoj možete podići do 200 eura u razdoblju od 30 dana u PBZ poslovnicama (uz osobni dokument), na bankomatima (uz PIN) te u inozemstvu na bankomatima do 600 eura u razdoblju od 30 dana. Naknada za podizanje gotovine je 5,5% (minimalno 3,98 eura).
 • Kredit za kupnju roba i usluga s otplatom putem Visa kartice za obrtnike, kreditne linije Privredne banke Zagreb d.d. na odabranim prodajnim mjestima omogućuje veće kupnje, a u roku nekoliko minuta i bez ikakve dodatne dokumentacije. Korištenjem kredita ostvarujete pravo pretporeza, a kamate se porezno priznaju kao rashod poduzeća.
 • Ugovorna terećenja bez naknade.
 • Visa karticu za obrtnike karticu možete koristiti u cijelom svijetu na 91 milijun prodajnih mjesta i 2,7 milijuna bankomata.

Limit potrošnje – mogućnost ograničenja
S Visa karticom za obrtnike odobren Vam je limit potrošnje koji se odnosi na sve izdane kartice ukupno. Ako je zatraženo prilikom popunjavanja pristupnice za izdavanje kartice, dodijeljen je i osobni limit potrošnje po pojedinom korisniku kartice. Ograničenje se odnosi na troškove koje Vam šaljemo na naplatu u jednom obračunskom razdoblju. Svaki korisnik kartice svoj iznos limita dobiva prilikom primitka kartice. 

Plaćanje računa – dulje dospijeće plaćanja
Visa kartica za obrtnike omogućava Vam podmirivanje računa s odgodom i na taj način optimalnu kontrolu troškova. Troškovi učinjeni i knjiženi u jednom obračunskom razdoblju dospijevaju Vam na naplatu u punom iznosu tek u sljedećem obračunskom razdoblju. Plaćanje računa vrši se bez naknade, izravno s vašeg poslovnog računa u Privrednoj banci Zagreb d.d. uz produljeno dospijeće naplate od 20 dana, za razliku od uobičajenog roka plaćanja od 8 dana. Ako želite, račun možete platiti i ranije, izravnom uplatom PBZ Cardu u svim poslovnicama Privredne banke Zagreb d.d. 

Dodatni korisnici 
I Vaši zaposlenici te članovi obitelji mogu imati dodatnu Visa karticu za obrtnike. Pridružite i njima pogodnosti korištenja kartice. Pristupnicu zatražite u najbližoj poslovnici Privredne banke Zagreb d.d. na PBZ SinerGo desku. Više informacija saznajte na najbližem SinerGo desku, na www.pbz.hr ili na besplatnom info telefonu 0800 729 266.

Jednostavno do dodatne kartice za članove Vašeg obrta.

Iznos članarine i ostalih naknada možete provjeriti u važećem Cjeniku.

Iskoristite pogodnosti PBZ Sinergo 2.0 paketa koje smo za Vas pripremili u suradnji s Privrednom bankom Zagreb d.d. Odaberite paket koji najviše odgovara potrebama Vašeg poslovanja te uštedite vrijeme i novac!

Trošak korištenja proizvoda i usluga iz paketa ravnomjerno je raspoređen kroz cijelu godinu i plaća se mjesečno, automatskim terećenjem poslovnog računa.

Više informacija o sadržaju paketa saznajte na najbližem PBZ Sinergo desku, na www.pbz.hr ili na besplatnom info telefonu 0800 729 266.

 • Paket putnog osiguranja u međunarodnom zrakoplovnom prijevozu (ako je zrakoplovna karta plaćena karticom): za trajni gubitak prtljage u zrakoplovnom prijevozu 265,45 eura, za kašnjenje prtljage u zrakoplovnom prijevozu više od 6 sati 132,72 eura, za kašnjenje leta više od 4 sata 46,45 eura, za slučaj nužne medicinske pomoći u inozemstvu do godišnjeg limita od 2.488,55 eura po osiguraniku po osigurateljnoj godini.
 • Visa Secure usluga bazirana je i razvijena na 3-D Secure modelu, globalnom standardu za provjeru autentičnosti kupaca u sustavu sigurnih internetskih transakcija.
 • Izrada zamjenske kartice - ako karticu izgubite, oštetite ili Vam je ukradu na Vaš zahtjev dostavit ćemo Vam novu karticu bez naknade i u najkraćem mogućem roku.
 • Premium Rewards – uz osobnu Premium Visa karticu
  Kao osnovni sudionik, u Program možete pridružiti i poslovnu karticu koja glasi na Vaše ime, ako ste prilikom prijave za to ishodili suglasnost tvrtke u kojoj radite. Potrebno je samo poslati nam dopis o pridruživanju na broj faksa 01/ 636 33 62 ili e-mailom na premium.rewards@pbzcard.hr.
 • Premium Rewards je program nagrađivanja, u kojem putem redovne potrošnje i urednog plaćanja računa sakupljate nagradne bodove u omjeru 0,13 eura = 1 bod. Bodove možete zamijeniti za robu i usluge po svom izboru, uz neograničeno vrijeme za odabir, jer Premium Rewards bodovi nikada ne zastarijevaju. Prva godina sudjelovanja je bez naknade, a godišnja naknada za sljedeće godine sudjelovanja iznosi 15,93 eura. Saznajte više na premiumrewards.hr.
 • MyWay usluga (mobilna i web aplikacija) omogućuje:
  • pregled i ispis računa iz prethodnih razdoblja te nefakturiranih troškova – ovdje provjerite kako
  • promjenu osobnih podataka
  • odobravanje online kupnji uz korištenje MyWay mTokena
  • aktiviranje usluge E-račun i druge funkcionalnosti

  Registrirajte se na našim internetskim stranicama ili besplatno preuzmite MyWay aplikaciju na App Storeu, Google Playu ili Huawei AppGalleryu.

 • Pretraživač bankomata je online usluga koja omogućava lociranje bankomata po cijelom svijetu na kojima je omogućen pristup gotovom novcu putem Premium Visa kartica.
 • E-info usluga Vam omogućuje da po osobnim karticama dobivate ažurne SMS informacije o stanju potrošnje i Premium Rewards bodova, ako ste član Programa te e-mail obavijesti o pogodnostima i akcijama kod naših partnera.
PRISTUPNICA
UVODNE INFORMACIJE – 1.10.2020.
OPĆI UVJETI ZA POSLOVNE KARTICE – 1.1.2023.
INFORMACIJA O POSTUPANJU U SLUČAJU NEUREDNOG ISPUNJAVANJA OBVEZA – 1.1.2023.
INFORMACIJA O PRERAČUNU INO TRANSAKCIJE – 1.1.2023.
CJENIK ZA POSLOVNE KARTICE – 1.2.2024.

U slučaju potrebe za ažuriranjem dokumentacije u svrhu ispunjavanja zakonske obveze te dostavljanja iste, dostupni su obrasci na hrvatskom i engleskom jeziku.

Želite li kao osnovni korisnik poslovne kartice dati punomoć trećem ili dodatnom korisniku za ispravak i izmjenu statusnih podataka i za uvid u potrošnju po kartici, možete to učiniti putem obrasca koji se nalazi ovdje. Ispunjeni obrazac nam pošaljite putem web forme.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Pitajte nas Kontakti

Kontakti

Kontakti
Korisnici premium Visa kartica

Korisnici premium Visa kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu podataka

Službenik za zaštitu podataka

Korisnici premium Visa kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra:

od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati
subotom od 8 do 16 sati

Pitajte nas!
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

Ugovaranje prihvaćanja kartica – PBZ Card d.o.o.


01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška – Nexi Croatia d.o.o.


01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija – Nexi Croatia d.o.o.


01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr

Web: Media centar

Službenik za zaštitu podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

zop@pbzcard.hr